Haringparty Goes

Paree B.V.

Paree is specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van installaties in de industrie, gebouw- en kantoorautomatisering. Met een team van 165 vakmensen en drie business units die nauw samenwerken bieden we klanten totaaloplossingen met optimale functionaliteiten.

Elektro en Beveiliging Advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van elektrotechnische installaties zoals branddetectie, beveiliging en toegangscontrole, cameratoezicht en verlichting. Telecom en ICT Advies, realisatie, beheer en support voor perfecte communicatie en werkplekken. Met vaste en mobiele telefonie en ict dienstverlening met name via cloudoplossingen voor de beste, veilige en flexibele manier van (samen)werken.

Industriële automatisering Advies, ontwikkeling en implementatie van PLC besturingssystemen, besturings- en bedieningspanelen, elektro-, meet- en regelinstallaties.

Daarnaast tonen we onszelf maatschappelijk betrokken in de regio’s waarin we actief zijn. De Haringparty in Goes is een goed voorbeeld van een mooi initiatief waarbij de zakelijke belangen worden ingezet om een maatschappelijk doel te verwezenlijken. Ondernemers worden met elkaar in contact gebracht en de opbrengst gaat ieder jaar naar een plaatselijk goed doel.

Totaaloplossing in de zorg

Eén van onze specialiteiten is onze grote kennis en ruime ervaring in de zorgsector. We zijn er dan ook trots op dat we klantspecifieke totaaloplossingen bieden waar telefonie, domotica- en beveiligingsinstallaties met andere installaties werken als één systeem voor de beste zorg en bewaking van mensen.

Innovatief familiebedrijf

Het familiebedrijf Paree kent een rijke historie sinds de oprichting in 1930. Door de innovatieve en actieve werkwijze kan het bedrijf rekenen op een groot aantal loyale klanten in diverse sectoren. De transparante organisatie, die meedenkt met haar klanten, staat garant voor een efficiënte en effectieve projectrealisatie. In 2015 zijn wij mede hierdoor verkozen tot het beste Zeeuwse familiebedrijf van het jaar.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk betrokken ondernemen staat bij Paree hoog in het vaandel. We sponsoren diverse initiatieven met hoge lokale betrokkenheid in Zuidwest Nederland zoals sportclubs en evenementen, omdat het merendeel van onze klanten en medewerkers in deze regio woont en werkt. Daarnaast spannen we ons in om scholieren kennis te laten maken met techniek door opendagen, familiedagen en gastlessen.

De haringparty is een mooi initiatief om de netwerken van de verschillende sponsors met elkaar in contact te brengen in een sfeervolle ambiance en om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een regionaal goed doel.

Contact

Pieter Paree, 3e generatie van het familiebedrijf, is mede-eigenaar en manager Elektro - Beveiliging bij Paree B.V. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met hem op via pieter.paree@paree.nl of bel 0113-352 440. Of kijk op www.paree.nl

Paree B.V.
Werrilaan 8, 4453 CC ‘s-Heerenhoek

Tel 0113 - 352 440
E-mail: info@paree.nl

« Terug naar het sponsor overzicht

Leukste foto's van 2017

Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017