Haringparty Goes

Dura Vermeer

Waterschappen zorgen voor droge voeten. Door vernieuwing van infrastructuur zorgt Dura Vermeer dat u op goede wegen, parkeerterreinen, trottoirs, duinpaden, bedrijfsterreinen, bruggen en viaducten, veilig van A naar B kunt gaan. Zorg voor de omgeving en een veilige doorstroom van het verkeer staat hierbij voorop.

Met bijna 160 jaar ervaring in bouw en infrastructuur kunt u van ons  vertrouwde en vernieuwende bouwoplossingen verwachten. Wist u dat wij beschikken over alle kennis van contractvormen, asfalt, puinverwerking, betontoepassingen, recycling, wetgevingsvoorschriften en milieueisen? Inventief als we zijn, optimaliseren we continue onze productportfolio. Met kracht en passie werken wij samen met de opdrachtgever aan het ontwerpen, voorbereiden en realiseren van werken. En natuurlijk staat nazorg op ons menu!

Wij mogen dat al geruime tijd op veel locaties in Zeeland bewijzen. Wie volgt?

Waarom sponsor?

Dura Vermeer zet zich in om in Zeeland mooie bouw- en infrawerken te realiseren. Daarom zijn wij sponsor van de Haringparty Goes en presenteren wij ons graag als een innovatieve en vooruitstrevende onderneming bij één van de belangrijkste netwerkevenementen in Zeeland van het jaar. 

Contact:

Davy d'Olieslagers
Bedrijfsleider Dura Vermeer Infrastructuur Zuid West
010 2083200
06 53599305
d.dolieslagers@duravermeer.nl
www.duravermeer.nl

« Terug naar het sponsor overzicht

Leukste foto's van 2017

Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017