Haringparty Goes

DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun bedrijfsprestaties te verbeteren door hen de juiste inzichten, oplossingen en ondersteuning te bieden. Daarvoor werken ruim 500 professionals samen vanuit 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland.

Al meer dan 90 jaar bewijzen we onze meerwaarde als accountants en adviseurs. Wij verzorgen (salaris)administraties, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, en fiscale aangiften. Vanuit die basis bieden we tal van diensten die bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsprestaties van de ondernemer.

Onze kracht? In onze overtuiging kunnen we de meeste meerwaarde bieden als we weten wat er in een organisatie omgaat en wat uw ambities zijn. We staan dan ook dichtbij onze cliënten en zijn graag goed op de hoogte van de huidige en gewenste situatie in de onderneming en in privé. Om ook echt dichtbij de ondernemer te kunnen staan zijn we lokaal geworteld.

Daarnaast tonen we onszelf maatschappelijk betrokken in de regio’s waarin we actief zijn. De Haringparty in Goes is een goed voorbeeld van een mooi initiatief waarbij de zakelijke belangen worden ingezet om een maatschappelijk doel te verwezenlijken. Ondernemers worden met elkaar in contact gebracht en de opbrengst gaat ieder jaar naar een plaatselijk goed doel.

Contact

Marco Utermark is partner en accountant bij DRV Accountant & Adviseurs in Goes. Wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met hem op via m.utermark@drv.nl en telefoon 0113-200 900. Of kijk op www.drv.nl

DRV Goes
Stationspark 51, 4462 DZ Goes
Postbus 117, 4460 AC Goes

Tel 0113 - 200900
Fax 0113 - 221941
E-mail: goes@drv.nl

« Terug naar het sponsor overzicht

Leukste foto's van 2017

Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017