Haringparty Goes

Heftruckservice De Vlieger

Heftruckservice de Vlieger is een dienstverlener in de intra logistieke branche en realiseert een intelligent samenspel tussen vorkheftrucks, magazijntechniek, software en service.

“Bij ons is service geen afdeling, maar een mentaliteit”

Wij bieden totaaloplossingen voor interntransport en opslag van goederen in elk marktsegment.
Al meer dan 30 jaar zijn wij een van de grootste intra-logistieke dienstverleners van Zuidwest-Nederland. Met 18 professionals en 7 mobiele werkplaatsen zijn wij 24-uur bereikbaar en bieden wij onze klanten direct contact met één van onze servicemonteurs zodat we tijdig ter plaatse zijn om een correcte reparatie uit te voeren, dit ontzorgt en resulteert in een hoge inzetbaarheid van uw intern transportmaterieel en dus lage exploitatiekosten.

 Als officieel dealer van de A-merken Still en Hyster voorzien we een dekking van een compleet productgamma moderne machines van pallettruck tot container handler, van magazijnstelling tot vlootbeheer systemen.

Staat u voor belangrijke logistieke keuzes? Of bent u gewoon op zoek naar een (gebruikte) heftruck? Laat u adviseren en informeren in het Experience Center van Heftruckservice de Vlieger en ervaar onze samenwerking zelf. 

Ook als trouwe sponsor van de Haringparty Goes zijn wij maatschappelijk betrokken in Zeeland en dragen wij ons steentje graag bij aan (lokale) goede doelen.

Contact

Richard de Vlieger
06 531 800 08
richard@devliegerheftrucks.nl

« Terug naar het sponsor overzicht

Leukste foto's van 2017

Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017
Haringparty 2017